نوبت تلفنی

09367777557

روش های درمان افتادگی شانه

افتادگی شانه

در طول روز افراد بسیار زیادی را در محیط کار، خیابان و مکان‌های مختلف مشاهده خواهیم کرد که با مشکل افتادگی شانه مواجه می‌باشد، افتادگی شانه علاوه بر دشوار کردن فعالیت‌های شانه می‌تواند در زیبایی اندام نیز تاثیر بسزایی بگذارد که در ادامه به روش های درمان افتادگی شانه خواهیم پراخت. گاهی اوقات آسیب‌های وارد شده به شانه به حدی زیاد و شدید می‌باشد که هر دو شانه افراد را به خود درگیر می‌کند و دچار ناهماهنگی در شانه افراد می‌شود، در ادامه قصد داریم به روش های درمان افتادگی شانه و دلایل بوجود آمدن آن را از زبان فوق تخصص جراحی شانه بپردازیم.

شانه یکی از مفصل‌های پر تحرک بدن می‌باشد که گاهی اوقات ممکن است آسیب‌هایی به آن وارد بشود، آسیب‌های وارد شده در شانه ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی همچون افتادگی شانه در  بعضی از افراد بشود.

درد افتادگی شانه
افتادگی شانه

روش های درمان افتادگی شانه

روش های بسیار زیادی برای درمان افتادگی شانه وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توان شانه خود را به حالت اولیه برگرداند، در ادامه روش‌های درمان افتادگی شانه را بررسی کرده و به آن‌ها پرداخته ایم:

دارو درمانی شانه

در این روش پزشک متخصص با تجویز داروهایی مسکن و ضد التهاب سعی دارد تا از ایجاد درد و تورم در شانه بیماران جلوگیری نمایند، استفاده از این داروها در درمان وضعیت کلی شانه موثر نمی‌باشد و در اکثر مواقع پزشک همراه با داروهای ضد التهاب از شانه بندهای طبی برای ثابت نگه داشتن شانه بیمار استفاده می‌کند.

فیزیوتراپی عضلات شانه

فیزیوتراپی یکی از روش‌های شایع و پرکاربرد برای درمان افتادگی شانه می‌باشد، در روش فیزیوتراپی با استفاده از تمرینات توان بخشی و اصلاحی می‌توان در بهبود رباط‌ها و استخوان‌های آسیب دیده شانه کمک بسیار زیادی کرد. اکثر کسانی که دچار افتادگی شانه هستند از عضلات بالا تنه بسیار ضعیفی برخوردار می‌باشند، استفاده از تمرینات فیزیوتراپی و ورزش کردن می‌توان به ساختار عضلات شانه کمک کرد و از افتادگی آن جلوگیری کرد. ماساژ درمانی نیز یکی از روش‌های درمان افتادگی عضلات شانه می‌باشد که با انجام این کار می‌توان به افزایش جریان خون رسانی و کاهش یافتن التهاب‌های شانه کمک بسیار زیاد و موثری کرد.

فیزیوتراپی عضلات شانه
فیزیوتراپی برای درمان افتادگی شانه

لیزر درمانی برای رفع افتادگی شانه

لیزر درمانی یکی از روش‌های موثر برای درمان شانه می‌باشد، با استفاده از این روش می‌توان عضلات اسیب دیده شانه را تحریک کرد که همین امر در بهبود یافتن افتادگی شانه نقش بسیار موثری دارد. با استفاده از این روش فراکانس‌ها و امواج صوتی لیزر از بالا شروع به تحریک کردن عضلات و بافت‌های آسیب دیده شانه می‌کنند و به افزایش گردش خون و بهبود شانه کمک می‌نمایند.

جراحی برای درمان افتادگی شانه

گاهی ممکن است افتادگی شانه به حدی برسد که درمان آن با روش‌های غیر جراحی امکان پذیر نباشد، در این مواقع جراحی یکی از بهترین گزینه‌های پزشک برای درمان شانه‌ی بیماران می‌باشد. جراحی شانه به دو روش باز و بسته انجام می‌شود که در هر دو روش فوق تخصص جراحی شانه، با استفاده از یک برش کوچک در شانه و فرستادن دوربین به داخل آن، بافت‌های آسیب دیده دست را مشاهده می‌کند و به درمان و ترمیم آن‌ می‌پردازد.

جراحی افتادگی شانه
جراحی  از روش های درمان افتادگی شانه

نکات قابل توجه بعد از جراحی افتادگی شانه

بعد از انجام عمل جراحی برای درمان افتادگی شانه بیماران باید به نکاتی توجه داشته باشند تا از بروز آسیب‌ها و مشکلات جدید در شانه لوگیری نمایند، نکات قابل توجه برای مراقبت کردن شانه بعد از عمل جراحی شامل موارد زیر می‌باشند:

  • استفاده از داروهای ضد التهاب
  • بلند نکردن وسایل سنگین تا بهبود کامل شانه
  • نشستن و خوابیدن صحیح
  • استفاده از شانه بندهای طبی
  • مراجعه به فیزیوتراپیست و انجام حرکات اصلاحی
  • حمل نکردن کوله با یک شانه
  • قرارگیری شانه به روش صحیح

روش های تشخیص افتادگی شانه

تشخیص افتادگی شانه کار بسیار آسانی است و با استفاده از روشهایی همچون اسکن سه بعدی، بررسی نیم رخ بدن، تصویر برداری و لمس کردن شانه می‌توان افتادگی شانه را تشخیص داد. با مراجعه کردن به یک فوق تخصص شانه می‌توانید به تشخیص مشکلات شانه خود و درمان آن بپردازید.

علائم افتادگی شانه
روش های تشخیص افتادگی شانه

عوامل تاثیر گذار در افتادگی شانه

همانطور که اشاره شد یکی از شایع ترین بیماری‌های شانه که می‌توان آن را در اکثر افراد مشاهده کرد افتادگی شانه است، دلایل بسیار زیادی در بوجود آمدن افتادگی شانه نقش دارد که این عوامل شامل موارد زیر می‌باشد:

  • آسیب به شانه
  • کم تحرکی
  • پوکی استخوان
  • استفاده بیش از حد از شانه
  • فرم نامناسب بدن
  • بلند کردن اجسام سنگین
  • استفاده متداول از موبایل
  • نشستن نادرست
  • قوز کردن
  • راه رفتن طولانی مدت
  • انحراف ستون فقرات
  • ضعف ماهیچه‌ای
  • انجام حرکات تکراری و طولانی

علائم نشان دهنده افتادگی شانه

عواملی وجود دارد که نشان دهنده افتادگی شانه در افراد می‌باشد، افرادی که شانه‌هایشان در حالت عادی مانند قوز می‌باشد و سرشانه ‌هایشان به جلو آمده است بهتر است فورا به یک فوق تخصص شانه مراجعه نمایند. اختلال در دست، کشیدگی بدن به یک طرف، درد در ترقوه و گردن، نا متقارن بودن شانه‌ها، حس فشار و درد در شانه از عوامل نشان دهنده افتادگی شانه می‌باشد.

روش های درمان افتادگی شانه
روش درمان افتادگی شانه

سوالات متداول روش های درمان افتادگی شانه

۱چه روش های درمانی برای افتادگی شانه وجود دارد؟
روش‌های بسیار بسیار زیادی برای درمان افتادگی شانه وجود دارد که این روش‌ها شامل فیزیوتراپی، دارو درمانی، جراحی شانه و لیزر درمانی می‌باشد.
۲علائم نشان دهنده افتادگی شانه چه می‌باشد؟

علائم بسیار زیادی وجود دارد که نشان دهنده افتادگی شانه می‌باشد، علائم نشان دهنده افتادگی در شانه به شرح زیر است:

جلو آمدن و خم شدن سر و شانه
ایجاد تنش و فشار در قفسه سینه و ستون فقرات
ایجاد اختلال در دست و شانه
قوز کردن گردن
وجود درد در گردن و ترقوه
کشیده شدن بدن به یک طرف
برابر نبودن شانه‌ها با یکدیگر
درد در عضلات بازو

۳برای جلوگیری از افتادگی شانه چه کارهایی می‌توان انجام داد؟
برای جلوگیری کردن از ایجاد افتادگی در شانه در قدم اول باید از بلند کردن اجسام سنگین و انجام حرکات تکراری و طولانی خودداری کرد. انجام حرکات ورزشی برای سفت کردن عضلات بالا تنه و قوز نکردن در هنگام انجام کارها نیز تاثیر بسیار چشمگیری در جلوگیری از ایجاد افتادگی شانه دارد.
Rate this post

دریافت نوبت معاینه

برای دریافت نوبت می‌توانید از طریق دکمه‌های زیر اقدام نمایید.

مطالعه بیشتر

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
اگر سوالی دارید، برامون بنویسیدx