نوبت تلفنی

09367777557

کشیدگی و پارگی تاندون شانه

کشیدگی تاندون شانه یک بیماری شایع است که می‌تواند باعث ناراحتی قابل توجهی در قسمت شانه شود و فعالیت‌های روزانه را مختل کند. درک علل، تشخیص دقیق بیماری و ارائه درمان مناسب برای رفع مشکل کشیدگی تاندون شانه (Shoulder Tendon Strain) ضروری است. تاندون‌ها بافت‌های بسیار محکمی هستند که مفصل شانه را در جای خود نگه می‌دارند. تاندون‌های شانه در صورت استفاده مکرر و استراحت ندادن به آن‌ها ممکن است دچار آسیب‌های مختلفی همچون کشیدگی، التهاب یا پارگی شوند و عواملی مانند افزایش سن نیز می‌تواند در به وجود آمدن این آسیب تاثیر گذار باشد.

آسیب جزیی معمولا کشیدگی و التهاب تاندون شانه را در پی دارد ولی اگر مقدار آسیب زیاد باشد، ممکن است با پارگی جزیی یا کامل تاندون‌های روتاتور کاف شانه مواجه شویم.

در این مطلب به طور کامل در مورد کشیدگی و پارگی تاندون شانه صحبت خواهیم کرد.

آناتومی مفصل شانه

آناتومی مفصل شانه استخوان ها و تاندون ها

قبل از اینکه به سراغ پارگی تاندون برویم، بهتر است که در مورد مفصل شانه اطلاعات بیشتری را کسب کنیم. شانه از تعدادی مفصل، تاندون و استخوان تشکیل شده است که سعی می‌کنند استخوان دست یا در واقع قسمت بالایی استخوان بازو که شکل یک گوی دارد و به آن هومروس (Humerus) گفته می‌شود را در یک محل کاسه‌ای شکل و کم عمق با نام گلنویید قرار دهد. عمق این حفره کم است و یک بافت غضروفی فیبری و سفت با نام لابروم به نگه داشتن مفصل در جای خود کمک می‌کند.

دست به کمک لابروم و تعدادی رباط که استخوان بازو را به استخوان کتف متصل می‌کنند، در جای خود مستحکم می‌شود. علاوه بر این‌ها ۴ عضله دیگر نیز وجود دارند که به افزایش استحکام شانه و بیشتر شدن قدرت آن کمک می‌کنند. این عضلات به شرح ذیل هستند:

  • عضله سینه‌ای بزرگ با نام پکتورالیس ماژور
  • عضله ذوزنقه با نام تراپزیوس
  • عضله در پشت بدن با نام لاتیسموس دورسی
  • عضله سر شانه با نام دلتوئید

وقتی که صحبت از التهاب یا کشیدگی تاندون شانه می‌شود، آسیب به تاندون‌های روتاتور کاف شانه یا عضله چرخاننده بازو وارد آمده است.

علل کشیدگی و پارگی تاندون شانه

پارگی تاندون شانه و درمان آن

آسیب‌های تاندون شانه به دو دسته حاد و مزمن تقسیم می‌شوند. در دسته اول که آسیب‌های حاد محسوب می‌شوند و بیشتر افراد جوان را درگیر می‌کند، آسیب بر اثر حرکات ورزشی، افتادن یا سوانح دیگر اتفاق می‌افتد. در حالت مزمن که بیشتر افراد مسن با آن درگیر می‌شوند، به مرور زمان آسیب‌هایی در شانه و تاندون‌های آن اتفاق می‌افتد که باعث اختلال حرکت یا درد خواهد شد. با ضعیف شدن تاندون و به وجود آمدن علائم پارگی، بیمار درد یا ضعفی را در شانه خود احساس کرده و نیاز به مراجعه به پزشک برای پیگیری بیشتر به وجود می‌آید.

اگر بخواهیم به صورت کلی علل آسیب به تاندون‌های شانه را بررسی کنیم، موارد زیر را می‌توانیم عنوان کنیم:

  • کشیدگی شانه بر اثر فشار، بلند کردن اجسام سنگین یا ورزش
  • التهاب تاندون شانه به دلیل کار کشیدن بیش از حد
  • در رفتگی مفصل شانه
  • شکستگی‌های استخوانی در ناحیه ترقوه یا بازو
  • شکستگی شانه
  • افزایش سن مخصوصا در سنین بالای ۶۰ سال
  • تورم کیسه بورس
  • آرتروز شانه و آرتریت
  • وجود خار استخوانی

کشیدگی تاندون شانه ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. حرکت شانه با شدت زیاد و حرکات تکراری، مانند فعالیت‌های ورزشی، وزنه‌برداری و برخی وظایف شغلی، می‌تواند فشار زیادی را بر روی تاندون‌های شانه وارد کند. حرکت و وضعیت بدنی ناصحیح مثل روش‌های لیفتینگ نادرست و خمیده بودن طولانی مدت نیز می‌تواند به کشیدگی تاندون منجر شود. علاوه بر این، آسیب‌های تروماتیک ناشی از سقوط یا کشیدن شدید می‌تواند تاندون‌های شانه را تحت فشار قرار دهد. در صورتی که فشار زیاد باشد، پارگی جزیی یا کلی تاندون روتاتور کاف به وجود خواهد آمد. اتفاقات زیر معمولا می‌تواند به کشیدگی یا پارگی تاندون‌های شانه منجر شوند:

حرکات تکراری شانه و فشار بالا و زیاد

انجام مرتب بعضی فعالیت‌های ورزش، مانند شنا، تنیس یا بیس بال، که شامل حرکات مکرر شانه است، می‌تواند تاندون‌ها را تحت فشار قرار دهد. به همین ترتیب، وزنه‌برداری و تمرینات مقاومتی بدون تکنیک مناسب یا با تمرین زیاد می‌تواند فشار زیادی را بر روی تاندون‌های شانه وارد کند. همچنین برخی از فعالیت‌های شغلی که به حرکات تکراری و طولانی مدت شانه نیاز دارند، مانند نقاشی یا کارهای ساختمانی نیز می‌توانند به ابتلا به کشیدگی تاندون منجر شود.

مکانیک و وضعیت بدنی ناصحیح

به عنوان مثال در باشگاه ، هنگام اجرای نادرست حرکت لیفتینگ، به ویژه هنگام بلند کردن وزنه‌ای سنگین، تاندون‌های شانه را تحت فشار قرار می‌دهید. همچنین خم شدن یا قوز کردن طولانی مدت، چه در محل کار یا در حین فعالیت های اوقات فراغت، می‌تواند منجر به کشیدگی تاندون‌های شانه شود.

آسیب تروماتیک یا ضربه شدید

زمین خوردن یا حوادثی که منجر به ضربه ناگهانی به شانه می‌شود می‌تواند تاندون‌ها را تحت فشار قرار دهد. کشیدن یا بلند کردن چیزی به صورت خیلی شدید، مثلا هنگام وزنه‌برداری یا حرکت اجسام سنگین نیز می‌تواند باعث کشیدگی شود و ممکن است منجر به آسیب و کشیدگی رباط شانه شود.

علائم کشیدگی و پارگی تاندون شانه

بروز درد یا ضعف در شانه اولین علامتی است که باید آن را جدی بگیرید. با اینکه درد شانه می‌تواند عوامل بسیار زیادی از ضربات خفیف تا پارگی‌های کلی را نشان دهد ولی یکی از علائم اصلی کشیدگی تاندون‌های شانه، بروز درد و ضعف در مفصل شانه است.

اگر در هنگام کار کردن با بازو و شانه خود احساس ضعف دارید و با انجام بیشتر یک فعالیت درد شما افزایش می‌یابد، این موضوع می‌تواند نشان دهنده وجود یک آسیب در شانه شما باشد. شانه آسیب دیده می‌تواند تمام فعالیت‌های روزمره شما مانند بالا بردن لیوان، بلند کردن اجسام سنگین و سبک و حتی خوابیدن شما را مختل کند. در صورتی که کشیدگی تاندون زیاد باشد و پارگی‌های جزیی یا کلی اتفاق بیافتد، درد شما کمتر خواهد بود ولی ضعف شانه به وضوح دیده می‌شود.

از علائم اصلی کشیدگی تاندون شانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درد یا تورم در شانه و قسمت جلویی بازو
  • شنیدن صدای تق در هنگام بالا بردن بازو
  • احساس درد هنگام خواب
  • کم شدن دامنه حرکتی شانه و قدرت آن
  • احساس درد در هنگام انجام بعضی فعالیت‌های خاص
  • درد نسبتا شدید در هنگام بالا بردن شانه

علاوه بر موارد بالا بیمار در هنگام خواب و حرکت دادن شانه ممکن است از درد بیدار شود.

علائم آسیب به دو دسته حرکتی و احساسی تقسیم می‌شود و بیمار ممکن است همزمان هم مشکل حرکت را تجربه کند و هم در ناحیه مورد نظر احساس درد کند.

معمولا کسانی که دچار آسیب تاندون روتاتور کاف می‌شوند نمی‌توانند از بغل دست خود را به سمت بالا حرکت داده یا به پشت خود ببرند. به مرور زمان که آسیب گسترش می‌یابد، بیمار حتی نمی‌تواند با دست سالم خود شانه آسیب دیده را حرکت داده و پزشک نیز در زمان معاینه همین مورد را مشاهده خواهد کرد.

درد نشانه دیگری است که می‌تواند دال بر آسیب به تاندون باشد. البته باید به این موضوع توجه داشت که درد در شانه موضوع پیچیده‌ای است که می‌تواند دلایل بی‌شماری را داشته باشد. درد می‌تواند هم از بیماری‌های خود شانه و هم از بیماری‌های خارج از شانه ناشی می‌شود. پارگی تاندون شانه یکی از دلایل شایع وجود درد در شانه است ولی موارد زیر نیز می‌تواند به درد شانه منجر شود:

  • رسوب کلسیم در شانه
  • گیر کردن استخوان یا عصب داخل شانه
  • شانه یخ زده
  • دیسک گردنی
  • آرتروز گردن
  • بیماری‌های ریوی یا کیسه صفرا

تشخیص آسیب به تاندون شانه

تشخیص دقیق کشیدگی یا پارگی تاندون شانه برای درمان موثر بسیار مهم است. پزشکان معمولا از چند نوع معاینه و آزمون برای این تشخیص استفاده می‌کنند.

معاینه تشخیص کشیدگی تاندون شانه

در طول معاینه فیزیکی، پزشک متخصص یا ارتوپد، دامنه حرکتی شانه شما را ارزیابی کرده و ناحیه آسیب دیده را از نظر حساسیت یا تورم و یا التهاب بررسی می‌کند. پزشک، قدرت و پایداری مفصل شانه را بررسی کرده و ممکن است مانورهای خاصی را برای آزمایش علائم کشیدگی تاندون شانه انجام دهد.

تصویربرداری از شانه در تشخیص کشیدگی تاندون

تکنیک های تصویربرداری، مانند اشعه ایکس، می تواند به رد سایر علل زمینه‌ای درد شانه مانند وجود شکستگی استخوانی و ارزیابی یکپارچگی استخوان‌های مفصل شانه کمک کند. ام آر آی (MRI) یا سونوگرافی هم ممکن است برای بررسی بافت‌های نرم، از جمله تاندون‌ها، برای تشخیص هر گونه ناهنجاری یا نشانه‌ای از کشیدگی استفاده شود.

سایر آزمایش‌ها

پزشک متخصص همچنین می‌تواند آزمایش‌های تخصصی، مانند آزمایش‌های گیرافتادگی شانه (shoulder impingement tests) را برای ارزیابی عملکرد و استحکام مفصل شانه انجام دهد. پزشک ممکن است با انجام آزمایش‌های دیگری، قدرت و انعطاف شما را برای تعیین میزان کشیدگی تاندون ارزیابی کنند.

درمان کشیدگی و پارگی تاندون شانه

استفاده از دارو برای کاهش التهاب شانه

درمان پارگی تاندون شانه نسبت به وضعیت فعلی بیمار به دو روش جراحی و غیر جراحی تقسیم می‌شود. در زمان مراجعه به پزشک و بعد از تشخیص قطعی پارگی تاندون شانه، پزشک بر اساس ۳ پارامتر سن بیمار، میزان پارگی و حاد یا مزمن بودن آن تصمیم خواهد گرفت که کدام شیوه درمانی را برای درمان تجویز کند.

در صورتی که آسیب به تاندون‌های شانه جزیی بوده و پارگی کم باشد، پزشک معالج از روش‌های درمان پارگی تاندون شانه بدون جراحی استفاده می‌کند.

در این روش معمولا به بیمار پیشنهاد داده شده که از فعالیت‌هایی که به منجر به افزایش درد یا افزایش فشار به شانه شده، پرهیز کند و در صورتی که شغل وی فشار زیادی به شانه می‌آورد، برای مدتی به استراحت بپردازد. تجویز داروهای ضد درد و ضد التهاب به روند درمانی کمک کرده و در کنار آن فیزیوتراپی و ورزش درمانی می‌تواند به بیمار کمک کند تا عضلات اطراف شانه را تقویت کرده و فشار را از روی تاندون پاره شده بردارد.

استراحت و اصلاح فعالیت

استراحت دادن به شانه آسیب‌دیده و اجتناب از فعالیت‌هایی که درد و فشار را بدتر می‌کنند برای بهبودی بسیار مهم است. اصلاح و یادگیری شیوه درست انجام حرکات برای کاهش فشار روی تاندون‌ها، مانند استفاده از روش درست و مناسب برداشتن چیزی از روی زمین و حفظ موقعیت و وضعیت مناسب بدن، می‌تواند به روند بهبودی کمک کند.

رسیدگی به درد

تزریق-کورتیزون-به-شانه

داروهای ضد التهابی می‌توانند به مدیریت درد و کاهش التهاب در شانه کمک کنند. استفاده از کمپرس یخ یا گرما درمانی در ناحیه آسیب دیده نیز می‌تواند ناراحتی را کاهش داده و بهبودی را سرعت بخشد.

توجه کنید که قرص درمان درد مفصل شانه در صورتی می‌تواند به شما برای کاهش درد کمک کند که مقدار پارگی شما کم باشد و در صورت پاره شدن تمام ضخامت تاندون شانه، تنها گزینه درمانی، جراحی شانه است.

فیزیوتراپی

ورزش و فیزیوتراپی برای درمان کشیدگی تاندون شانه

فیزیوتراپی نقش حیاتی در توانبخشی و بهبود کشیدگی تاندون شانه دارد. فیزیوتراپیست می‌تواند برنامه ورزشی مناسبی برای هر فرد طراحی کند که شامل تمرینات کششی و تقویتی برای بهبود انعطاف‌پذیری و استحکام مفصل شانه است. همچنین متخصص فیزیوتراپی از تکنیک‌های درمان دستی، مانند ماساژ یا حرکت مفاصل نیز استفاده می‌کند. اصلاح وضعیت بدن و آموزش بهسازی و تصحیح مکانیک بدن می‌تواند به جلوگیری از فشار در آینده به تاندون‌ها کمک کند.

استفاده از آتل و یا بی حرکت کردن مفصل

در برخی موارد، پوشیدن آویز (اسلینگ) یا بریس (brace) برای بی‌حرکت کردن شانه و ایجاد حمایت، لازم است و به تاندون‌ها اجازه می‌دهد تا به درستی بهبود یابند. همچنین ممکن است از چسب یا نوار محافظ (Protective taping) برای ایجاد پایداری و ساپورت بیشتر، استفاده شود.

جراحی راهکار کشیدگی تاندون شانه نیست!

عمل جراحی معمولاً حتی برای موارد شدید کشیدگی رباط  شانه یا زمانی که درمان‌های غیرمخرب نمی‌توانند مشکل را بهبود دهند هم زیاد توصیه نمی‌شود. روش های آرتروسکوپی ممکن است برای ترمیم یا بازسازی تاندون های آسیب دیده، در مواردی که تاندون شانه دچار پارگی یا التهاب جدی (تاندونیت) شده باشد، توصیه شود.

تنها در صورتی ممکن است که عمل جراحی برای حل مشکل به بیمار پیشنهاد شود که بعد از فیزیوتراپی و انجام درمان‌های غیر جراحی در بازه ۳ الی ۶ ماهه، قدرت و عملکرد شانه به حالت عادی بازنگردد. در این زمان بسته به شرایط بیمار، ممکن است عمل جراحی به وی پیشنهاد شود.

اگر در جستجوی خود در اینترنت با واژه درمان کشیدگی تاندون شانه در طب سنتی برخورد کردید، بدانید که منظور درمان‌های خانگی است که شما می‌توانید به صورت سنتی و در منزل برای خود انجام دهید. توجه کنید که این درمان‌ها فقط باعث تسکین درد و کم شدن علائم شما خواهد کرد و درمان قطعی نخواهند بود و انتخاب بهترین روش درمانی فقط در صورتی امکان پذیر است که شما تجت نظر یک پزشک متخصص باشید. به صورت کلی درمان‌های سنتی تاندون شانه به صورت خلاصه شامل موارد زیر است:

  • تغییر فعالیت روزانه و شغل
  • یخ درمانی و سرد کردن ناحیه دردناک
  • استفاده از داروها
  • گرم کردن محل آسیب دیده
  • استفاده از داروهای گیاهی ضد درد
  • ماساژ محل آسیب

درمان پارگی تاندون شانه بدون جراحی

در صورتی که آسیب به تاندون‌های شانه جزیی بوده و پارگی کم باشد، پزشک معالج از روش‌های درمان پارگی تاندون شانه بدون جراحی استفاده می‌کند.

در این روش معمولا به بیمار پیشنهاد داده شده که از فعالیت‌هایی که به منجر به افزایش درد یا افزایش فشار به شانه شده، پرهیز کند و در صورتی که شغل وی فشار زیادی به شانه می‌آورد، برای مدتی به استراحت بپردازد. تجویز داروهای ضد درد و ضد التهاب به روند درمانی کمک کرده و در کنار آن فیزیوتراپی و ورزش درمانی می‌تواند به بیمار کمک کند تا عضلات اطراف شانه را تقویت کرده و فشار را از روی تاندون پاره شده بردارد.

در صورتی که درد بیمار با استفاده از روش‌های گفته شده در طول ۲ الی ۳ ماه آینده کاهش یابد، معمولا نیاز به عمل دیده نخواهد شد.

در مطلب درمان پارگی تاندون شانه بدون جراحی به طور کامل در این مورد صحبت کردیم و راهکارها و دلایل متفاوت استفاده از این شیوه درمانی را به شما توضیح دادیم. به شما پیشنهاد می‌کنیم که این مطلب را نیز مطالعه نمایید.

جراحی پارگی تاندون شانه

در صورتی که بیمار به صورت ناگهانی و بر اثر یک سانحه یا تصادف با علائم پارگی تاندون شانه به پزشک مراجعه کرده باشد و نتواند دست خود را تکان دهد، در صورت تشخیص نهایی پارگی، پزشک جراحی تاندون شانه را پیشنهاد خواهد داد. جراحی شانه تنها راه درمان پارگی تاندون شانه محسوب می‌شود.

بسته به میزان آسیب به تاندون‌ها پزشک فوق تخصص شانه یکی از ۲ روش زیر را برای درمان انتخاب خواهد کرد.

جراحی باز شانه

در این روش که یک روش نسبتا قدیمی محسوب می‌شود، برش‌های بزرگی بر روی پوست ایجاد شده و مفصل و تاندون‌ها مورد عمل قرار می‌گیرند. عمل باز در زمان‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد که تاندون‌ها دچار آسیب گسترده‌ای شده باشند و یا باید تعویض مفصل صورت بگیرد. این نوع از عمل تهاجمی‌تر است و مراقبت‌های بعد از عمل بیشتری را نیز می‌طلبد.

جراحی آرتروسکوپی شانه

جراحی آرتروسکوپی شانه روش جدیدی از عمل شانه است که در آن برش‌های عمیق بر روی پوست ایجاد نمی‌شود. در این روش سوراخ‌های کوچکی بر روی پست ایجاد شده و از طریق آن دوربین‌هایی با نام آرتروسکوپ وارد مفصل می‌شوند. با استفاده از این دوربین‌ها پزشک می‌تواند بر روی مونیتوری که در جلوی وی قرار دارد، مفصل و آسیب وارد شده به تاندون را به طور کامل ببیند. سپس برای جراحی سوراخ‌های دیگری ایجاد شده و ابزار مختلف از طریق این سوراخ‌ها وارد مفصل شده و ترمیم آغاز می‌شود.

روش جراحی آرتروسکوپی نسبت به جراحی باز مزایای بسیار زیادی دارد و از جمله این مزیت‌ها می‌توان به عوارض کمتر جراحی و دوره نقاهت کوتاه‌تر اشاره کرد. درمان پارگی تاندون شانه با لیزر یکی از روش‌های اصلی ترمیم پارگی تاندون شانه محسوب می‌شود.

عوارض عمل نکردن پارگی تاندون شانه

در صورتی که تاندون شانه به طور کامل پاره شود، این پارگی به صورت خود به خود ترمیم نخواهد شد. در بعضی از موارد ممکن است که به اشتباه با تجویز داروها یا ورزش‌های خاص برای تاندونی که به صورت کامل پاره یا ریش ریش شده، درد بیمار برای مدتی نیز کاهش یابد. ولی بدون شک بعد از مدتی که ممکن است چند ماه یا چند سال نیز به طول بیانجامد، بیمار با دردی به مراتب بیشتر یا کاهش شدید حرکت شانه مجددا به پزشک مراجعه کرده و به دلیل این تاخیر، روند درمانی پیچیده‌تر و پر زحمت‌تر خواهد بود. معمولا در این شرایط ممکن است که مفصل دچار ساییدگی و تخریب‌هایی غیر قابل جبران شود و در این مرحله تعویض مفصل شانه تنها راه درمانی خواهد بود.

مراقبت بعد از عمل جراحی پارگی تاندون شانه

بعد از عمل تاندون شانه پزشک برای کم شدن درد قرص‌هایی را برای شما تجویز خواهد کرد و برای ۴ الی ۶ هفته دست شما در آویز گردنی ثابت و بی حرکت خواهد ماند. بی حرکت نگه داشتن دست و بازو به بهبود سریع‌تر شما کمک خواهد کرد ولی عوارضی همچون خشک شدن شانه یا به وجود آمدن محدودیت حرکتی را برای شما به دنبال خواهد داشت. به صورت کلی ممکن است بعد از عمل شانه مشکلات زیر را تجربه کنید:

  • آسیب به اعصاب و رگ‌های اطراف شانه
  • سفتی و خشکی شانه
  • عوارض بیهوشی
  • خونریزی محل جراحی

البته این عوارض در صورت انجام عمل به صورت بسته یا آرتروسکوپی کمتر شایع هستند ولی شما باید نسبت به درد‌های غیر معمول، قرمزی یا تورم در ناحیه عمل هوشیار بوده و در صورت دیدن علائم غیر عادی موضوع را با جراح خود در میان بگذارید.

فیزیوتراپی و ورزش پس از عمل زیر نظر یک فیزیوتراپیست ماهر به شما کمک خواهد کرد که قدرت شانه خود را بالا ببرید. از آنجایی که شانه و دست شما برای مدت زمان نسبتا زیادی بی حرکت مانده، عضلات اطراف شانه ضعیف خواهند شد و این ضعف می‌تواند به تاندون عمل شده شما آسیب بزند. در این مرحله با ورزش درمانی و فیزیوتراپی عضلات شما تقویت شده و دامنه حرکتی به شانه شما بارخواهد گشت.

هزینه جراحی پارگی تاندون شانه

هزینه جراحی تاندون شانه ارتباط مستقیمی با مقدار آسیب، پزشک معالج، بیمارستان محل عمل و نوع عمل دارد. در جلسه معاینه و پس از تشخیص نهایی برای عمل، هزینه به سمع و نظر شما خواهد رسید و در صورت داشتن بیمه تکمیلی می‌توانید از آن برای کاهش هزینه استفاده کنید.

سخن پایانی

کشیدگی تاندون شانه می تواند به طور قابل توجهی بر فعالیت های روزانه و کیفیت زندگی تأثیر بگذارد. با درک علل، تشخیص دقیق بیماری و ارائه درمان مناسب، می‌توانید از کشیدگی رباط شانه بهبود یافته و از عوارض بعدی جلوگیری کنید. مداخله زودهنگام، استراحت، اصلاح فعالیت، مدیریت درد، فیزیوتراپی می‌تواند به شما کمک کند تا قدرت، انعطاف‌پذیری و عملکرد شانه‌های خود را بازیابید و به فعالیت‌های عادی خود بازگردید. طول درمان کشیدگی تاندون شانه می‌تواند بین ۶ هفته تا ۶ ماه بر اساس مقدار جراحت طول بکشد.

هرچند در صورتی که آسیب شدیدی به تاندون وارد شده و تاندون دچار پارگی شود، ممکن است جراحی نیاز باشد. برای تشخیص دقیق ضروری است که با یک پزشک متخصص مشورت کنید.

سوالات متداول

کشیدگی تاندون شانه چگونه درمان می‌شود؟

استراحت کردن، استفاده از داروهای مسکن و فیزیوتراپی از جمله کارهایی است که پزشک معالج برای درمان کشیدگی تاندون شانه پیشنهاد می‌دهد.

کشیدگی تاندون شانه چه علائمی دارد؟

درد در شانه مخصوصا در زمان خوابیدن بر روی شانه آسیب دیده می‌تواند یکی از علائم کشیدگی شانه محسوب شود.

آیا کشیدگی شانه قابل درمان است؟

در صورتی که کشیدگی شما خفیف باشد، ۴ الی ۶ هفته طول خواهد کشید تا درد شما برطرف شود. در صورتی که کشیدگی زیاد باشد، باید با نظر پزشک نسبت به درمان اقدام کرد.

آیا ماساژ دادن می‌تواند راه موثری برای درمان کشیدگی تاندون شانه باشد؟

ماساژ می‌تواند درد شانه را تا مقداری کاهش داده و زمان ریکاوری را کاهش دهد. ماساژ دادن شانه اگر به صورت اصولی انجام شود، می‌تواند زمان بهبودی را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار دهد.

تفاوت پارگی و کشیدگی تاندون شانه در چیست؟

کشیدگی تاندون شانه یک آسیب خفیف است که در آن تاندون فقط کشیده می شود. پارگی تاندون شانه یک آسیب شدید است که در آن تاندون به طور کامل یا جزئی پاره می شود.

Rate this post

دریافت نوبت معاینه

برای دریافت نوبت می‌توانید از طریق دکمه‌های زیر اقدام نمایید.

مطالعه بیشتر

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
اگر سوالی دارید، برامون بنویسیدx