نوبت تلفنی

09367777557

درمان بی حسی دست

علت بی حسی دست

امروزه افراد زیادی از مشکل بی حسی دست رنج می برند. این افراد باید به دنبال درمان بی حسی دست باشند. زیرا بی حسی دستان می تواند علت های خطرناک زیادی داشته باشد. در این مقاله ما علل، خطرات و راه های رفع بی حسی دست را نام برده ایم. برای درمان بی حسی دست حتما موارد زیر را به دقت مطالعه کنید زیرا شاید نیاز باشد به فوق تخصص جراحی دست مراجعه کنید. 

دلایل اصلی بی حس شدن دست ها 

ابتدا برای درمان بی حسی دست باید تشخیص داده شود که علت بی حسی آن از چه بوده است. همانطور که در بالا گفته شد عوامل زیادی باعث بی حس شدن آنها می شود. این عوامل ها به شرح زیر است. 

دلایل بی حسی دست ها
بی حسی دست ها

بی حسی دست ها با سکته مغزی

اکثر افرادی که تا به حال یک بار سکته مغزی کرده باشند بی حسی دست ها را تجربه کرده اند. گاهی هم ممکن است این افراد با مور مور شدن دست ها مواجه شوند. 

کمبود ویتامین های بدن برابر با بی حسی دست 

یکی دیگر از عواملی که باعث بی حسی دستان می گردد، کمبود ویتامین یا مواد معدنی بدن می باشد. یکی از مهم ترین ویتامین ها برای از بین بردن بی حس B12 می باشد. اگر این ویتامین در بدن کاهش یابد لازم است بدانید که کاهش این ویتامین موجب ضعف، خستگی و زردی پوست می شود. 

استفاده از دارو های خاص

برخی از داروها هستند که موجب مور مور دست ها می شود. این دارو ها شامل آنتی بیوتیک ها، داروهای ضد سرطان و فشار خون می باشد.

وجود دیسک گردن و بیرون زدگی آن 

زمانی که دیسک پاره می شود دیگر مواد نرم داخل آن از میانه آن خارج می شود. این گونه افراد دچار دیسک گردن می شوند. از سوی دیگر با دیسک گردن فشار زیادی به ستون فقرات وارد می شود که سبب تحریک شدن آنها می شود. از طرفی این بیماری با عوارضی همچون بی حسی دست ها، درد پا و بازو ها می شود. 

دیسک گردن
تاثیر دیسک گردن بر بی حسی دست

افرادی که بیماری رینود دارند

شاید همه افراد نداند که این بیماری چیست، این بیماری زمانی که رگ های خونی فرد نازک می شود و خون کافی به قسمت های مختلف بدن به اندازه نمیرسد، رخ می دهد. نکته قابل توجه آن است که این بیماری بیشتر در زمان سرماخوردگی و استرس فرد ظاهر می گردد. 

تنگی کانال مچ دست 

در تنگی کانال مچ دست یا همان کارپال تونل مچ دست، یک عصب وجود دارد که زمانی که کار های تکراری مانند تایپ کردن انجام می دهید باعث متورم شدن آن می شود. از همین رو موجب بی حسی دست فرد می شود. 

افرادی که دیابت دارند

یکی دیگر از بیماری های که بیشتر افراد امروزه با آن درگیر هستند دیابت هست. همانطور که میدانید غده تیروئید هورمون های لازم بدن را تولید می کند. هم چنین به سوخت و ساز بدن کمک می کند. زمانی که فرد کم کاری تیروئید دارد و نتواند آن را به خوبی کنترل کند، با بی حسی دست ها و مور مور شدن آنها رو به رو می شود.

مصرف نوشیدنی های الکلی

اگر افراد از نوشیدنی های الکلی زیاد استفاده کنند، باعث می شود به عصب های بدن آسیب وارد شود. از دیگر عوارض می توان به موارد زیر اشاره کرد. 

  • احساس مور مور دست ها 
  • گرفتگی عضلات 
  • بی اختیار در دفع ادرار

آن دسته از افرادی که خون رسانی ضعیفی دارند

مشکلات رگ ها باعث اختلال در خون رسانی شوند. به همین دلیل با مشکلاتی نظیر فشار خون بالا یا نارسایی کلیه همراه خواهد بود و با عوارضی مانند بی حسی دست ها و ورم به وجود می آید. 

ایجاد حمله قلبی

یکی از رایج ترین علت بی حسی دستها حمله های قلبی می باشد بهتر است هر یک سال یکبار تست نوار قلب، تست ورزش را انجام دهند. تا از اتفاق های ناگوار جلوگیری شود. 

حمله قلبی
ربط حمله قلبی به بی حسی دست ها

راه های درمان بی حسی دست

برای درمان بی حسی دست چندین راهکار وجود دارد که به شرح زیر می باشد. 

  • استفاده از کمپرس آب گرم
  • مصرف ویتامین B12
  • استفاده از بریس مچ دست 

نتیجه گیری

در مورد درمان بی حسی دست باید بگوییم با رعایت چند نکته می توان این بی حسی دست ها را درمان کرد. این نکات شامل استفاده از کمپرس آب گرم، استفاده از ویتامین B12 می باشد. هم چنین می توانید برای اطلاعات بیشتر به وب سایت روزبه تقوی مراجعه کنید. 

سوالات متداول 

۱علت بی حسی دست چیست؟
علت های زیادی می تواند باعث بی حسی آن شود که شامل سکته مغزی، حمله قلبی و کمبود ویتامین می باشد.
۲با چه روش هایی می توان بی حسی دست را درمان کرد؟
با استفاده از کمپرس آب گرم ، مصرف ویتامین B12  می توان تا حدی آن را درمان کرد. 
۳آیا دیابت در بی حس دست ها تاثیر گذار می باشد؟
بله. زیرا خون این افراد نمی توانند به خوبی  قند را به تمامی سلول های خونی منتقل کند. 
1/5 - (1 امتیاز)

دریافت نوبت معاینه

برای دریافت نوبت می‌توانید از طریق دکمه‌های زیر اقدام نمایید.

مطالعه بیشتر

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
اگر سوالی دارید، برامون بنویسیدx