نوبت تلفنی

09367777557

درمان لق بودن مفصل شانه

لق بودن و ناپایداری مفصل شانه

شانه از سه استخوان اصلی ساخته شده است که ب استفاده از این سه استخوان می‌توان دست وشانه خود را به حرکت در آورد، همانطور که می‌دانید درد شانه یکی از شایع ترین دردها در میان فراد می‌باشد و لق بودن و ناپایداری شانه یکی از دلایل ایجاد کننده درد در شانه است. در ادامه می‌خواهیم به درمان لق بودن مفصل شانه و علائم نشان دهنده‌‌ی آن بپردازیم. در صورت فشارهای متداول به دست این بافت‌ها دچار کشیدگی می‌شوند و به مرور زمان ممکن از دچار پارگی بشود، پاره شدن و از بین رفتن این بافت‌ها باعث ایجاد ناپایداری در شانه می‌شضود که در ادامه تمام روش های درمان لق بودن مفصل شانه را برای شما شرح داده ایم.

لق بودن شانه یت همان ناپایداری شانه به دلیل از بین رفتن بافت‌های اتصال دهنده‌ی لیگامنت‌ها و کپسول ها ایجاد می‌شود، مفصل شانه دارای استخوانی توپی شکل می‌باشد که دور این استخوان با تصالات کپسول‌ها و لیگامنت‌ها پوشیده شده است. با مراجعه به فوق تخصص جراحی شانه با خیال راحت درمان شوید.

ناپایداری مفصل شانه
ناپایداری و لق بودن مفصل شانه

درمان لقی مفصل شانه

زمانی که متوجه بلق بودن مفاصل شانه خود شدید بهتر است از انجام کارهای سنگین و جا به جا کردن اجسام خودداری کنید تا باعث وخیم تر شدن آسیب شانه خود نشوید. ناپایداری مفصل شانه دارای انواع مختلقی می‌باشد که این انواع شامل ناپایداری‌های وخیم و مزمن و یا ناپایداری و نیمه در رفنگی در شانه می‌باشد که برای درمان هر کدام از آن‌ها روش‌های مختلفی وجود دارد.

برای درمان ناپایداری شانه ابتدا باید به یک دکتر متخصص مراجعه نمایید تا با استفاده از روش‌های مختلف مانند سی تی اسکن و یا ام آر آی شانه شما را بررسی کند و با مشاهده کردن پارگی بافت‌های شانه، روش درمان لق بودن شانه را تشخیص بدهند و به درمان آن بپردازند.

روش های درمان ناپایداری شانه

بسته به شرایط و حاد بودن یا نبودن پارگی بافت‌های موجود در شانه، روش‌های مختلفی برای درمان لق بودن یا همان ناپایداری مفصل شانه وجود دارد که اکثرا روش های درمان لق بودن شانه به صورت جراحی شانه می‌باشد، در ادامه قصد داریم تا به تمام روش‌های درمان ناپایداری و لق بودن شانه بپردازیم و آن‌ها را شرح بدهیم:

روش های درمان ناپایداری شانه
روش های درمان لق بودن مفصل شانه

آرتروسکوپی مفصل شانه

با استفاده از دستگاه آرتروسکوپ می‌توان به راحتی داخل بافت‌های مقصل شانه بیماران را مشاهده کرد که همین عامل باعث می‌شود تا جراح‌ها بتوانند تاندون‌های دست بیمار را ارزیابی نمایند و به درمان آن بپردازند.

اکثرا هنگامی که لق بودن و ناپایداری در مفاصل شانه بسیار خفیف باشد، ازعمل جراحی آرتروسکوپی استفاده می‌شود تا در کمترین زمان شانه بیماران بهبود و درمان بشود.

فیزیوتراپی برای بهبود لق بودن مفصل شانه

انجام تمرینات اصلاحی و نرمش کردن می‌تواند در تقویت و بهبود ناپایداری شانه نقش موثر و بسزایی داشته باشد، به طوری که با انجام این حرکات می‌توان باعث افزایش توانایی و درمان لق بودن مفصل‌های شانه شد.

گاهی اوقات نیز بعد از انجام عمل جراحی برای افزاش سرعت بهبود و بدست آوردن دامنه حرکاتی شانه از فیزیوتراپی استفاده می‌شود. فیزیوتراپی شامل موارد دیگری نیز می۲باشد که در ادامه آن‌ها را نام برده ایم:

  • آب درمانی
  • التراسوند
  • استفاده از آتل
  • گرما یا سر ما درمانی
  • طب سوزنی
  • اصلاح کردن موقعیت قرارگیری شانه
  • ماساژ درمانی
فیزیوتراپی شانه
بهبود لق بودن مفاصل شانه با فیزیوتراپی

دارو درمانی ناپایداری شانه

گاهی ممکن است پزشک متخصص برای درمان لق بودن مفصل شانه داروهایی را تجویز نمایند که اکثرا این داروها برای کاهش درد در شانه بیماران تجویز می‌شود.

عمل جراحی لق بودن مفصل شانه

عمل جراحی یکی از شایع ترین روش های درمان ناپایداری مفصل شانه می‌باشد که با مراجعه به یک فوق تخصص جراحی شانه می‌توان به انجام این عمل جراحی پرداخت، اکثرا عمل جراحی لق بودن شانه به صورت باز انجام می‌شود و این عمل هنگامی که انجام فعالیت‌های فیزیوتراپی تاثیر گذار نباشد صورت می‌گیرد.

در این عمل جراحی با ایجاد شکاف بر استخوان شانه و ماهیچه‌های آن، جراح می‌تواند تا به کپسول‌ها و لیگامنت‌‌های شانه دسترسی پیدا کند که همین امر باعث می‌شود تا جراح بتواند به ثابت کردن دست بپردازد و آن را بخیه و ترمیم کند.

عمل جراحی لق بودن مفصل شانه
درمان ناپایداری شانه با عمل جراحی باز

علائم نشان دهنده ناپایداری در شانه

ممکن است در هنگام تکان دادن مفصل شانه دردی را در آن حس نماییم و یا هنگام انجام کاری احساس لق بودن در شانه و یا از کار افتادن آن بکنیم، در این هنگام بهترین کار مراجعه به پزشک یا یک فوق تخصص جراحی شانه می‌باشد.

گاهی ممکن است هنگام تکان دادن شانه، صداهایی مانند تق تق کردن به گوشتان برسد و یا احساس کنید که شانه شما به صورت آویزان می‌باشد، این موارد نیز یکی از علائم نشان دهنده وجود ناپایداری در شانه است.

دلایل لق شدن مفصل شانه

عوامل بسیار زیادی وجود دارد که می‌تواند باعث بوجود آمدن ناپایداری در مفصل شانه بشود که در ادامه چند مورد از دلایل لق شدن شانه را نام برده ایم:

  • در رفتگی مکرر دست و شانه
  • لق بودن مادرزادی مفاصل شانه
  • کشیده شدن شانه
  • بلند کردن اجسام سنگین
  • پارگی و شل شدن کپسول‌ها و یا لیگامنت‌ها
لق شدن مفصل شانه
عوامل ایجاد کننده ناپایداری در شانه

سوالات متداول درمان لق بودن مفصل شانه

۱ناپایداری شانه چیست؟
ناپایداری همان لق بودن مفصل شانه می‌باشد که بر اثر فشار و یا از بین رفتن بافت‌‌های لیگامنت‌ها و کپسول‌های شانه این ناپایداری بوجود می‌آید.
۲لق بودن مفصل شانه چه علائمی دارد؟
وجود درد، عدم توانایی تکان دادن شانه، احساس آویزان بودن یا لق بودن شانه، ایجاد صدا در هنگام تکان دادن مفصل شانه، ورم کردن شانه و از کار افتادن شانه از نشانه‌های ایجاد ناپایداری لق شدن مفاصل شانه می‌باشد.
۳چه روش‌هایی برای درمان لق بودن شانه وجود دارد؟
روش‌های بسیار زیادی برای درمان لق شدن مفصل شانه وجود دارد که شایع ترین روش برای درمان این مشکل در شانه جراحی می‌باشد. دارو درمانی، جراحی باز شانه، ماساژ درمانی، التراسوند تراپی، آرتروسکوپی و فیزیوتراپی از جلمه روش‌های درمان ناپایداری شانه می‌باشند.
Rate this post

دریافت نوبت معاینه

برای دریافت نوبت می‌توانید از طریق دکمه‌های زیر اقدام نمایید.

مطالعه بیشتر

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
اگر سوالی دارید، برامون بنویسیدx