نوبت تلفنی

09367777557

بهترین دکتر برای درمان تنیس البو

درد در ناحیه آرنج یکی از مشکلاتی است که می‌تواند بعد از زمین خوردن برای شما اتفاق بیافتد. انواع کوفتگی‌ها، ضرب دیدگی‌ها، تروماها و یا شکستگی‌ها می‌تواند دردی با شدت کم تا شدت بالا را در مفصل آرنج ایجاد کنند. ولی اگر درد شما بدون ضربه و به مرور زمان در آرنج به وجود آمده باشد چه؟

یکی از بیماری‌هایی که در سالیان اخیر افراد زیادی مخصوصا بانوان خانه دار و ورزشکاران را به خود مبتلا کرده است، بیماری تنیس البو یا سندروم آرنج تنیس بازان است و از نشانه‌های اصلی آن می‌توان به درد و سوزش در قسمت خارجی آرنج دست اشاره کرد که به مرور زمان افزایش پیدا می‌کند.

برای درمان این بیماری باید بهترین دکتر برای درمان تنیس البو را انتخاب کنید. این بیماری می‌تواند توسط یک متخصص ارتوپد تشخیص و درمان شود ولی بهتر است که برای درمان آن به یک پزشک فوق تخصص ارتوپدی که در زمینه دست و شانه تجربه دارد مراجعه کنید.

در این مطلب می‌خواهیم در مورد این بیماری صحبت کرده و در مورد شرایط پزشکی که شما باید به آن مراجعه کنید، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.

بیماری آرنج تنیس بازان چیست؟

محل درد آرنج تنیس بازان تنیس البو

بیماری آرنج تنیس بازان یا تنیس البو به شرایطی گفته می‌شود که در آن التهابی در تاندون‌ها و عضلات بازو که به ساعد متصل شده‌اند به وجود می‌آید. در این شرایط در زمانی که می‌خواهید آرنج خود را خم کنید و یا ساعد دست خود را بچرخانید، احساس درد در بخش خارچی آرنج خواهید داشت.

اگر بخواهیم ساده‌تر دلیل این بیماری را به شما توضیح دهیم، التهاب تاندون‌هایی که مچ دست را به سمت بالا یا پایین حرکت می‌دهند و به ساعد ما کمک می‌کنند که آن را بچرخاند، دلیل اصلی به وجود آمدن درد و سوزش در بخش خارجی آرنج است.

 از جمله دلایل به وجود آمدن این بیماری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. ورزش‌های راکتی مثل تنیس و بدمینتون
  2. شغل‌هایی مانند لوله کشی و کارهای فنی
  3. کار کردن با ابزارهای چرخشی مانند پیچ گوشتی، دریل دستی و …
  4. خانه داری و آشپزی و خرد کردن سبزیجات، گوشت و …

توجه کنید که با اینکه اسم این بیماری از ورزش تنیس گرفته شده است ولی فقط ۵ درصد از مبتلایان به این بیماری ورزشکار هستند و مابقی فقط به دلیل شدت انجام فعالیت‌های روزانه خود به این بیماری دچار شدند.

علائم درگیر شدن با سندروم آرنج تنیس بازان تقریبا بین تمامی افراد مشترک است و شامل دردی است که در بخش خارجی آرنج احساس می‌شود. اگر با یکی از علائم زیر روبه‌رو شدید، ممکن است که به این بیماری دچار شده باشید:

  • بیشترین درد در بخش زیر آرنج (قسمتی که بر روی میز می‌گذاریم) به دلیل التهاب تاندون است. لمس این بخش نیز ممکن است دردناک باشد.
  • درد ممکن است از ساعد به مچ دست نیز اشعاب بیابد. ولی هر درد مچ دست را نمی‌توان به این بیماری ارتباط داد.
  • وقتی که بازوی خود را خم و راست می‌کنید، دردی را در پشت آرنج خود احساس خواهید کرد.
  • گرفتن اشیا در بین انگشتان برای شما دردناک خواهد بود. حتی گرفتن ابزار ساده‌ای مانند خودکار، قاشق و چنگال نیز باعث ایجاد درد در شما خواهد شد.
  • وقتی که دست خود را از آرنج به طور کامل صاف می‌کنید، احساس درد شدیدی خواهید داشت.
  • در هنگام باز و بستن آرنج، در ابتدا درد کم خواهد بود و به تدریج در زمان باز کردن دست بیشتر خواهد شد.
  • زمانی که ساعد خود را می‌چرخانید، مثلا در زمان سفت یا باز کردن لوله، درب اتاق یا باز و بسته کردن پیچ با پیچ گوشتی، احساس درد خواهید داشت.

درمان بیماری آرنج تنیس بازان رنج گسترده‌ای از درمان‌های غیر جراحی و در نهایت جراحی را دارد.

درمان این بیماری با دارو درمانی آغاز می‌شود. در ابتدا داروهای ضد التهاب و غیر استروئیدی به بیمار داده شده و از وی درخواست می‌شود که به صورت مرتب آن‌ها را مصرف کند. در طول مدت دارو درمانی از بیمار درخواست می‌شود که حداقل برای ۳ هفته از دست مبتلا شده کمتر استفاده کند.

کمتر استفاده کردن از دست به این معنی نیست که دست هیچ کاری را انجام ندهد. بلکه از بیمار خواسته می‌شود که شدت انجام فعالیت‌ها را کاهش داده و از حرکاتی که باعث حرکت مچ دست به سمت بالا یا پایین می‌شود، اجتناب کند. استراحت دادن یکی از رکن‌های اصلی درمان این بیماری است و می‌تواند در کنار دارو درمانی به بیمار کمک کند تا التهاب تاندون را کاهش دهد.

در صورتی که این روش درمانی برای بیمار جواب ندهد و التهاب کاهش پیدا نکند، پزشک با بی حرکت کردن کامل مفصل آرنج، التهاب را کنترل خواهد کرد. برای این کار ممکن است که دست به صورت کامل گچ گرفته شود یا با استفاده از مفصل بند و یا اسپلینت، حرکت مفصل متوقف شود.

روش دیگر درمان این بیماری تزریق کورتون درون تاندون ملتهب شده است. در این شرایط مقداری کورتون به صورت مستقیم داخل تاندون تزریق شده و معمولا به سرعت با کاهش علائم بیماری روبه‌رو هستیم. در کنار تزریق فیزیوتراپی روش دیگری است که برای درمان بیماری آرنج تنیس بازان پیشنهاد می‌شود.

در فیزیوتراپی با انجام کارهای مختلفی مانند تحریک الکتریکی، لیزردرمانی، گرمادرمانی و ورزش سعی می‌شود قدرت عضلات پیرامون ساعد و مچ دست افزایش پیدا کرده و تاندون ملتهب شده از زیر بار فشار حرکات رهایی یابد. ورزش برای درمان تنیس البو یکی از بهترین روش‌های درمانی است که حتما باید تحت نظر فوق تخصص دست و فیزیوتراپیست حرفه‌ای انجام شود.

در نهایت اگر هیچ کدام از روش‌های درمانی گفته شده در بالا نتواند از درد بیمار بکاهد و زندگی را برای وی سخت کند، بعد از ۶ ماه عمل جراحی برای درمان بیماری پیشنهاد خواهد شد. عمل جراحی تنیس البو حتما باید توسط یک پزشک فوق تخصص دست انجام شود تا آسیبی به رگ‌ها، اعصاب و تاندون‌های دست بیمار نرسد. توجه داشته باشید که بیش از ۹۰ درصد بیماران بدون جراحی و با انجام راه‌های درمانی که تا به حال گفته شده درمان خواهند شد و عمل جراحی آخرین مرحله از درمان این بیماری است.

جراحی آرنج تنیس بازان یک روش جراحی است که برای درمان درد و التهاب ناشی از بیماری آرنج تنیس بازان انجام می شود. این بیماری یک بیماری شایع است که باعث درد در قسمت بیرونی آرنج می شود. درد معمولاً هنگام استفاده از مچ دست و انگشتان دست به وجود می آید.

روش های مختلفی برای انجام جراحی آرنج تنیس بازان وجود دارد. دو روش اصلی عبارتند از:

  • آرتروسکوپی: این روش شامل ایجاد چندین برش کوچک در آرنج است. سپس از یک ابزار نازک و دوربین فیلمبرداری به نام آرتروسکوپ برای مشاهده داخل آرنج استفاده می شود. جراح می تواند از طریق برش های کوچک، آسیب های تاندون را ترمیم کند.
  • جراحی باز: این روش شامل ایجاد یک برش بزرگ در آرنج است. جراح می تواند به طور مستقیم به آسیب های تاندون دسترسی داشته باشد و آنها را ترمیم کند.

در هر دو روش، جراح معمولاً تاندون آسیب دیده را با بخیه به استخوان بازو پیوند می کند. این کار به تاندون اجازه می دهد تا دوباره به استخوان بچسبد و بهبود یابد.

جراحی آرنج تنیس بازان معمولاً یک عمل سرپایی است. بیمار معمولاً می تواند همان روز جراحی به خانه برود. پس از جراحی، بیمار معمولاً به فیزیوتراپی نیاز دارد. فیزیوتراپی به بیمار کمک می کند تا قدرت و دامنه حرکت آرنج خود را بازیابی کند. در اکثر موارد، جراحی آرنج تنیس بازان موفقیت آمیز است و باعث تسکین درد و بهبود عملکرد آرنج می شود.

زمان بهبودی پس از جراحی آرنج تنیس بازان معمولاً ۶ تا ۱۲ هفته است. بیمار ممکن است در ابتدا کمی درد و تورم را تجربه کند. این علائم معمولاً طی چند هفته برطرف می شوند.

در طول دوره بهبودی، بیمار باید از فعالیت هایی که باعث درد آرنج می شوند خودداری کند. این فعالیت ها ممکن است شامل استفاده از مچ دست و انگشتان دست، ورزش و بلند کردن اجسام سنگین باشد.

بهترین پزشک برای درمان تنیس البو در تهران

بهترین دکتر برای درمان تنیس البو در تهران باید حتما در رشته تخصصی ارتوپدی تحصیل کرده باشد و فوق تخصص دست و شانه خود را دریافت کرده باشد. این پزشک باید در درمان انواع بیماری‌های دست تخصص و تجربه کافی را داشته باشد و توانسته باشد بیماری‌های مشابه با بیماری تنیس البو را تشخیص دهد.

آقای دکتر روزبه تقوی از معدود فوق تخصص‌های دست و آرنج در ایران است که توانسته است بیش از ۱۰۰۰ بیمار که به مشکلاتی در دست، مچ دست و آرنج دست خود مبتلا شده بودند را درمان کند.

با توجه به اینکه بعضی از علائم آرنج تنیس بازان با بعضی از بیماری‌های دیگر موجود در دست یکسان است، پزشک باید اطلاعات کاملی در مورد این بیماری و بیماری‌های مشابه داشته باشد تا بتواند این بیماری را در مراحل اولیه تشخیص داده و سپس درمان کند.

با توجه به عمل‌های جراحی موفق تنیس البو توسط آقای دکتر تقوی، می‌توان به ایشان لقب بهترین دکتر برای درمان تنیس البو را داد و به شما پیشنهاد می‌کنیم که در صورت مواجهه با هرگونه درد در ناحیه دست و شانه نسبت به درمان زودهنگام این بیماری اقدام کنید و فرصت طلایی درمان را از دست ندهید.

برای دریافت نوبت می‌توانید از دکمه‌های نوبت دهی آنلاین و یا تماس تلفنی با مطب استفاده کنید.

منبع: mayoclinic.org

Rate this post

دریافت نوبت معاینه

برای دریافت نوبت می‌توانید از طریق دکمه‌های زیر اقدام نمایید.

مطالعه بیشتر

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
اگر سوالی دارید، برامون بنویسیدx